Publicitat
Esports

La selecció femenina ja és a Düsseldorf

Els dos partits es disputaran a les 15.30 hores a Düsseldorf

Adrian Lock, seleccionador espanyol femení

La selecció espanyola femenina de hockey es troba ja a Alemanya, on dimarts i dimecres, en ambdós casos a les 15.30 hores, disputarà dos partits corresponents a l’FIH Pro League davant d’un rival directe, Alemanya. Ambdós encontres es disputaran a la localitat de Düsseldorf. A la llista de 20 jugadores convocades hi ha quatre terrassenques: Georgina Oliva  i Júlia Strappato, del Júnior de Sant Cugat; Marta Segú, de l’RC Polo; i Clara Badia del Mannheimer alemany.

El combinat que dirigeix Adrian Lock ocuà actualment la cinquena posició d’entre les nou seleccions participants amb quatre punts. Per la seva banda, les alemanyes són sisenes amb 3 punts. Es tracta de la darrera concentració de la selecció espanyola. La següent es durà a terme quan s’hagi acabat la lliga, els dies 14 i 15 de maig a València contra l’Argentina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top