Publicitat
Esports

La UA Terrassa s’apropa a l’ascens a Segona Divisió

El club egarenc lidera la classificació amb una notable diferència

Els components del conjunt egarenc en aquest campionat

La UA Terrassa té molt a prop l’ascens a la Segona Divisió del Campionat de Catalunya de clubs. El diumenge es va disputar a Mollet del Vallès la primera jornada del campionat de Tercera i els representants egarencs van finalitzar en la primera posició amb 427 punts, 36 més que el CA Nou Barris que ocupa el segon lloc. Aquests dos equips ocupen hores d’ara les places d’ascens. La tercera posició és pel CA Canaletes, a més de 50 punts de distància de la UAT. La segona jornada del campionat serà el pròxim diumenge, novament a Mollet del Vallès. La temporada 2019, la UAT, marcada per un gran nombre de baixes, va decidir no prendre part a la competició, fet que la va obligar a veure’s relegada a la quarta i última categoria la temporada següent. L’any passat, en una exhibició terrassenca, l’entitat va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió, categoria en la qual competeix enguany.

En aquesta primera jornada, cal destacar les victòries dels dos relleus de 4×400, formats per Erico Jimenez, Arnau Maldonado i els germans Eric i Albert Uviña, i per Alice Stephens, Mikaella Fraga, Nerea Muñoz i Ericka Maseras. Doblet també en la marxa atlètica, amb el nou fitxatge d’aquesta temporada Gina Torres suplint de manera brillant la baixa de Paula Juárez per lesió, i també de Ferran Campins en la prova masculina.

Harsh Massana va guanyar en llançament de javelina amb un millor intent de 48,55 metres. Mikaella Fraga es feia amb la victòria en un 800 apassionant. Sorpresa en el 400 tanques de Nerea Muñoz amb una marca 1’14”72. A la prova d’obstacles femenins, victòria de Desireé Diaz i segona plaça de Joana Minguet. La presidenta de l’entitat, Marta GIronès, també guanyava els 200 llisos.
Grans marques també d’Eric Uviña en el 400 tanques i Redouan Rouaz en els 3.000 obstacles, ambdós ocupant la segona posició, i de Victor Avellaneda en la javelina, Ericka Maseras en el 200 i Queralt Pey en el triple salt, atletes que van aconseguir la tercera posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La UA Terrassa s’apropa a l’ascens a Segona Divisió
To Top