Publicitat
Esports

GALA DE L’ESPORT. Marc Sallès, capità de l’Atlètic: “Hem mantingut el nivell malgrat la renovació”

La Gala de l’Esport que es va celebrar al Teatre Principal va reunir esportistes, entitats i representats de diferents estaments per premiar els millors de l’any 2021. El certamen, organitzat per l’Ajuntament i Diari de Terrassa, va significar un èxit amb un nou format més modern i àgil. Alguns dels premiats van expressar els seus sentiments en veure reconeguts els seus mèrits.

L’Atlètic Terrassa va recollir el premi a l’equip de l’any. Marc Sallès, capità de l’Atlètic Terrassa, ha destacat la capacitat del conjunt de Can Salas per mantenir-se entre els millors equips espanyols malgrat la renovació que s’ha fet a la plantilla amb l’entrada de molts jugadors joves.

El primer equip masculí de l’Atlètic va recollir el premi al millor equip després d’obtenir el títol de la Copa del Rei de hockey el 14 de novembre, en el torneig disputat a les instal·lacions del RC Polo a Barcelona. L’Atlètic va superar a la final el club amfitrió per 4 a 3 en un partit dramàtic que es va resoldre en el darrer segon, gràcies a un penal córner que va transformar Pau Cunill quan tot semblava indicar que la final es decidiria a la tanda de “shoot outs”. Aquest gran èxit a la competició domèstica es va afegir a una notable actuació a l’EHL, la principal competició continental de clubs. L’equip dirigit per Xero Gasol va disputar la final contra el Bloemendaal neerlandès, amb qui va perdre per 2 a 5. A la semifinal, el conjunt terrassenc havia superat per 3 a 2 l’Uhlenhorst alemany.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top