Publicitat
Esports

L’Atlètic femení, campió de lliga

Les de Can Salas van golejar per 6 a 0 al Rimas i s’asseguren el títol de forma matemàtica

Les jugadores de l'Atlètic, ja amb el títol a la butxaca

L’equip femení de l’Atlètic Terrassa s’ha proclamat campió de lliga de la Divisió d’Honor “B”, després de derrotar aquest dissabte el Rimas per 6 a 0 a Can Salas. El conjunt local, que fa unes setmanes es va assegurar l’ascens a Divisió d’Honor, ha posat la cirereta a una espectacular temporada amb aquest títol de lliga que era el segon objectiu que tenia en cartera. A quatre jornades del final del campionat, l’Atlètic avantatja el Club de Campo, segon classificat en 16 punts. Les de Can Salas presenten un espectacular balanç de 17 victòries i un empat.

A la Divisió d’Honor femenina, manca per decidir la segona plaça d’ascens i la corresponent a la promoció d’ascens. Tenint en compte que el segon classificat, el Club de Campo, no pot pujar, hi ha quatre aspirants només separats per un punt de diferència. Castellefels i Pozuelo tenen 29 punts i Tenis i Jolaseta 28.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Atlètic femení, campió de lliga
To Top