Publicitat
Esports

Torna a escena el Circuit Activa’t

Després de la celebració el mes de gener de la Mitja Marató de Terrassa, ara es reprèn el Circuit Activa’t amb un calendari reduït amb la previsió de tres proves més

La Cursa de les Dones tancarà aquest circuit de curses atlètiques a Terrassa / LLUÍS CLOTET

La pandèmia ha impedit en els dos darrers anys la celebració del Circuit Activa’t, una programació de curses atlètiques a Terrassa que ha promogut l’Associació Esportiva Mitja Marató. El calendari no s’ha pogut celebrar en aquest període, però ara es reactiva amb la celebració d’algunes de les curses més emblemàtiques. Malgrat que la programació no és la mateixa que en altres edicions, els organitzadors han considerat oportú recuperar una certa normalitat després que en el mes de gener tingués lloc la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles.

“No estava previst reprendre el circuit fins a l’any vinent. Però els mateixos promotors d’algunes curses ens han empès a reactivar ja el circuit. I pensem que pot ser positiu fer-ho”, comenta al respecte el president de l’AE Mitja Marató, David Otero.

Inicialment, estan previstes tres cites atlètiques. La primera d’elles serà la cursa del Pla del Bon Aire, que tindrà lloc el 29 de maig. La segona serà una novetat i tindrà lloc el 5 de juny. Serà la Cursa de l’Escola Pia de Terrassa que celebrarà la primera edició i es desenvoluparà pels carrers del centre de la ciutat. Ambdues tindran una distància aproximada de cinc quilòmetres. Tampoc es descarta que formi part del circuit la cursa popular del barri de Ca n’Anglada, encara que manca per definir si entra dins del calendari. La programació de proves finalitzaria amb la celebració de la Cursa de les Dones.

“Pensem que hem de donar suport a les curses que ens ho han demanat, malgrat que no estava previst reactivar el circuit”, diu Otero, que afegeix: “Estem parlant de dues organitzacions que ens aporten molts voluntaris a la Mitja Marató.”

Malgrat la reducció de curses, el circuit es farà de la mateixa manera que en anys anteriors. S’elaborarà la classificació en funció de les diferents curses. La previsió dels organitzadors és recuperar l’any vinent la programació habitual amb la mateixa estructura que en edicions anteriors.

“Cal tenir en compte que quinze dies abans de la Mitja Marató no sabíem si podríem fer la prova. Per tant, ja no vam pensar a projectar el circuit completament. Però ara les condicions han millorat i podem iniciar l’activitat amb els índexs de qualitat en l’organització que sempre hem defensat en les nostres curses”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top