Publicitat
Esports

Mario Mollà disputarà els Jocs del Mediterrani

La competició es disputarà els cinc primers dies de juliol a Orà

Mario Mollà es va guanyar el passi al Campionat d'Espanya de Torremolinos

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha donat a conèixer la llista de convocats per als 19ens Jocs del Mediterrani que se celebraran a Orà (Algèria) de l’1 al 5 de juliol. Entre els dinou escollits, figura el nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà, que es va guanyar l’accés en el Campionat d’Espanya Open Absolut celebrat recentment a Torremolinos. En principi, Mollà disputarà quatre proves a la ciutat algeriana, els 100 metres papallona i els relleus masculins de 4×100 i 4×200 metres lliures i de 4×100 estils.

Dinou nedadors

La llista elaborada per la RFEN està formada per deu nedadors i nou nedadores. Al marge de Mollà, integren l’equip masculí Javier Arauz (CD Gredos San Diego), Diego Mira, Álex Castejón i Manuel Martos (CN Sabadell), Luis Domínguez (EM El Olivar), Albert Escrits (CN Sant Andreu), Miguel Martínez i Carlos Quijada (Real Canoe NC) i Juan Francisco Segura (Madrid NC). L’equip femení està format per Ainhoa Campadabal, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), Carla Hurtado (CN Tenis Elche), Paula Juste (CN Lleida), Marina Garcia (CN Sabadell), Alba Vázquez (CN Churriana) i Carmen Weiler (Real Canoe NC).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top