Publicitat
Esports

Xero Gasol: “Estic molt orgullós d’aquests jugadors”

Jordi Bonatre, escollit millor jugador, destaca la capacitat de l’equip per saber patir

Xero Gasol ja té la seva primera lliga

Encara no refet d’una cel·lebració que serà llarga, l’entrenador de l’Atlètic Terrassa, Xero Gasol, està enormement feliç després d’haver guanyat la seva primera lliga com a primer entrenador. I també del tretzè doblet assolit. “La veritat és que ha estat una temporada espectacular. No podia acabar millor”, assegura. I afegeix: “Hem fet un molt bon partit. Hem tingut l’encert de marcar dos gols i mantenir l’avantatge fins al final. Hem defensat d’una manera excepcional”, I afegeix: “Al final ens han empatat, però hem sabut patir i treure el partit endavant. Sabíem que es viuria una final igualada i així ha estat. Estic molt orgullós dels meus jugadors. Ho han donat tot. Han acabat amb rampes i molts tocats. Aquest equip s’ho mereix tot. Guanyar sempre és important, però fer-ho amb aquests nois de la casa, molts dels quals fa poc eren al juvenil o al Vallès té encara molt més mèrit i ens fa més feliços a tots”, assegura un emocionat Xero Gasol.

Jordi Bonastre, MVP

El lateral dret de l’Atlètic, Jordi Bonastre, ha estat escollit com el millor jugador. Guardons individuals a banda, l’internacional espanyol es mostra també eufòric després d’aquesta èpica final: “Estic molt, molt content. Sabíem que ens enfrontàvem a un rival top i que ens costaria molt. Ens coneixem tots molt i costa cada vegada més sorprendre els rivals. Ens hem posat 2 a 0 molt aviat i hem sabut patir”.

A Bonastre no li ha estranyat la reacció final del Polo: “Sense voler-ho, quan guanyes 2 a 0 i veus que queda molt poc, et vas tirant enrere. Ho havíem parlat i hem intentat no fer-ho. Però feia molta calor i ells apretaven de valent”, explica el defensor terrassenc. I afegeix: “Els “shoot-outs” no saps mai com acabaran, però el Marc Calzada ho ha fet genial i hem pogut endur-nos el títol”, explica.

Igualment feliç i emocionat estava el seu company Marc Escudé, que s’ha hagut de retirar a l’inici del tercer període per problemes musculars. “Ho hem gaudit com mai. Els dos gols del Pau Cunill ens donaven molta tranquil·litat, però ha tocat patir fins al final. Ho hem donat tot”. Pel que fa als “shoot-outs” assenyala: “La veritat és que a ningú li agrada jugar-se un títol d’aquesta manera. El risc és enorme. Hi ha hagut moments de tot. S’ho han pogut endur ells, però ens ho hem endut nosaltres i ara toca cel·lebrar-ho”, comenta el jove davanter terrassenc.

Pepe Cunill, lesionat a la cuixa dreta en la semifinal davant de l’Egara, no ha pogut jugar la final. Ha entrat en el seu lloc el davanter Grau Albert.

L’expedició de l’Atlètic viatja en carretera cap a Terrassa, on arribarà de matinada.

Guardons individuals

L’Atlètic ha acaparat els premis individuals. A banda del de millor jugador del campionat per a Jordi Bonastre, Xavi Barutel ha estat designat com a millor jugador promesa i Pau Cunill com a màxim jugador juntament amb Ignacio Abajo, del Club de Campo. El guardó a millor porter se l’ha endut Luis Calzado, del Polo.

L’Atlètic aixeca la lliga en un final d’infart

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top