Publicitat
Esports

Vuit terrassencs a la llista de Max Caldas per a la Pro League

Argentina i França seran els dos propers rivals del combinat de Max Caldas

Els integrants de la selecció espanyola tornen a la feina / RFEH

Una vegada finalitzada la lliga es reprèn la competició de seleccions. Entre el dijous 12 i el dimecres dia 18 d’aquest mes de maig, la selecció espanyola masculina de hockey es concentrarà a València per tal de disputar els propers quatre partits de l’FIH Pro League. Vuit dels 25 jugadors convocats són terrassencs. Es tracta de Gerard Clapés, Marc Recasens i Xavi Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pau Cunill (Atlètic); Marc Miralles (Polo); Albert Beltrán (Klein Zwitserland); i Joan Tarrés (Royal Herakles).

El combinat que prepara Max Caldas jugarà aquest cap de setmana dos partits davant de la selecció argentina. Serà dissabte i diumenge a les 16.30 hores al poliesportiu de Beteró. Els argentins són tercers de la Pro League amb 19 punts sumats en 10 partits.  Dimarts i dimecres a les 11.30 hores, els espanyols s’enfrontaran a la selecció francesa, que ocupa la cinquena posició amb 13 punts en 10 partits disputats. Espanya, per la seva banda, és penúltima amb només 4 punts en 6 partits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top