Publicitat
Esports

Torneig solidari a Vallparadís per a la Fundació Busquets

Ho organitza un grup d’estudiants de Producció Audiovisual i d’Espectacles del Centre Villar de Barcelona

La pista poliesportiva de Vallparadís acollirà un torneig de futbol sala i diverses activitats

La pista poliesportiva del barri de Vallparadís acollirà dissabte la primera edició del Torneig Solidari Vallparadís, que començarà a les 11 hores. Tots els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Busquets de la nostra ciutat. L’organitza un grup d’estudiants de Producció Audiovisual i d’Espectacles del Centre Villar de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Vallparadís.

El plat fort de la jornada serà un torneig de futbol sala en el qual hi prendran part vuit equips i una seixantena de jugadors. La competició es desenvoluparà en format de lligueta. Però no es jugarà només a futbol, sinó que el bàsquet hi tindrà també la seva presència. Es desenvoluparà un torneig de triples. Tots aquells que hi estiguin interessats es podran inscriure demà mateix a la pista poliesportiva de Vallparadís.

S’havia previst que tingués lloc també un torneig de tennis taula, però finalment s’ha hagut de cancel·lar. De tota manera, hi haurà una taula i tots aquells que ho vulguin podran jugar-hi.

Rifa amb butlletes a 1 euro

Hi haurà també una rifa solidària. Les butlletes es vendran per 1 euro cadascuna i els guanyadors rebran premis oferts pels comerços locals. Durant tota la jornada, hi haurà també servei de bar, així com diferents activitats dirigides als més petits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top