Publicitat
Esports

El Terrassa FC tanca la lliga contra l’Ejea

Els egarencs han de sumar un punt per evitar qualsevol risc de promoció de permanència

Els jugadors del Terrassa FC volen acomiadar la lliga amb una victòria / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC disputarà aquest diumenge, a les 12 del migdia, el darrer partit de la lliga de Segona Divisió RFEF rebent la visita de l’Ejea al camp municipal de Ca n’Anglada. Els egarencs s’enfronten al cuer del campionat amb la feina gairebé feta. Sense possibilitats de disputar el “play-off” d’ascens ni perill de descens directe, el conjunt de Jordi López necessita sumar un punt per allunyar qualsevol perill de caure en la promoció de permanència. En tot cas, aquesta opció és quasi impossible, ja que s’haurien de succeir una sèrie de resultats inversemblants. Per ocupar plaça de promoció de permanència, el Terrassa FC hauria de perdre el seu partit i s’hauria de produir la victòria de sis equips implicats en aquesta situació.

“Per nosaltres és un partit extremadament important perquè no està tancat”, manifesta l’entrenador del Terrassa, Jordi López, al respecte. “Sabem que les possibilitats de jugar la promoció de permanència són mínimes, però existeixen. Hem de fer la nostra feina i guanyar el partit. Aquí al nostre camp hem estat còmodes, hem jugat molt bé i hem d’acabar la temporada així. Si sortim relaxats o pensant que tot està fet, ens equivocarem. I l’Ejea no serà un rival senzill, perquè ara sense pressió ha empatat al camp de l’Espanyol “B” i ha guanyat el Cerdanyola. Són motius més que suficients per no baixar ni una marxa.”

Jordi López admet que el diumenge va tenir “una sensació lletja” quan va veure que tots els rivals de la zona alta havien perdut els seus partits, un fet que no van aprofitar els egarencs. “Si mirem d’on venim i on hem arribat, és per estar molt satisfets. En futbol no val pensar en els punts que hauries pogut sumar. La realitat és la que és. I ara volem acabar la temporada bé, mostrant allò que aquest equip sap fer.” En la seva opinió, mantenir la concentració de la plantilla en aquest darrer partit és fonamental. “L’equip ja té estructurat el seu model de joc. I això no em preocupa. Que algú no es pensi que està tot fet, que l’Ejea vindrà relaxat, això sí que ho hem de tenir en compte. Cada jugador ha d’entendre aquesta situació i afrontar el partit com si fos una final. No tinc cap dubte que serà així. Però hem de donar la nostra millor versió.”

El Terrassa FC iniciarà les vacances la setmana vinent. I començarà el torn de la direcció esportiva per estructurar una nova plantilla. La intenció del club és conservar una base notable de l’equip actual (un seixanta per cent) i millorar la resta amb jugadors de fora. El primer pas serà la renovació del tècnic, Jordi López, que va per bon camí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC tanca la lliga contra l’Ejea
To Top