Publicitat
Esports

Jordi López demana un projecte ambiciós per seguir

El tècnic del Terrassa FC prioritza l’aposta esportiva per seguir al club

Jordi López ha admés que té altres ofertes / Nebridi Aróztegui

Jordi López, entrenador del Terrassa FC, ha demanat al club un projecte ambiciós per continuar a la banqueta egarenca la pròxima temporada. El tècnic coneix la voluntat del club de renovar el seu contracte i ell no ha amagat la seva predisposició, però després del darrer partit de la temporada contra l’Ejea ha estat més explícit en aquest sentit i no ha tancat la porta a cap escenari.

Jordi López ha admès que disposa d’ofertes, com va avançar Diari de Terrassa, però que prioritza la negociació amb el club egarenc. “He treballat molt bé aquí i primer vull escoltar el Terrassa”, ha manifestat al respecte. “Hi ha la voluntat de les dues parts. Així i tot hem de plantejar moltes coses, donar cara i ulls al projecte i parlar-ho.”

A l’hora de parlar de les condicions que demana per la seva renovació, ha dit que el projecte esportiu que li presenti el club és el que marcarà la seva decisió final. “El projecte l’ha de marcar el club, a què es vol aspirar i amb quines bases. Aquest any ha estat molt bo per veure la realitat de la categoria. Aquest club, aquesta ciutat i aquesta afició mereixen un gran projecte i cal veure si el podrem tenir. Que demano jo? Un projecte guanyador, ambiciós. I això comporta coses.”

Jordi López ha volgut agrair la col·laboració que sempre ha tingut de part del director esportiu, Miquel Ezequiel, i li ha volgut dedicar la darrera victòria del campionat. “Ell ja sap per què.” Cal no oblidar que en els moments més delicats de la temporada, quan fins i tot es van sentir veus favorables a un relleu a la banqueta, Ezequiel va defensar el treball de Jordi López davant el consell d’administració.

Pel que fa a la seva valoració de la temporada, el tècnic s’ha mostrat satisfet amb els seus jugadors. “Aquesta temporada és de nota alta, perquè hem de mirar d’on veníem i com hem acabat. En una temporada molt complexa, penso que s’ha fet un salt qualitatiu important. En aquest equip només tres jugadors tenien experiència a Segona “B”, la resta eren projectes i apostes de futbolistes de Tercera Divisió. I és una llàstima perquè ens hem quedat molt a prop d’un premi extraordinari com hauria estat el “play-off”. Aquest equip ha crescut moltíssim i només ens ha faltat una mica de temps.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jordi López demana un projecte ambiciós per seguir
To Top