Publicitat
Esports

El dia que l’Atlètic ha conquerit el Raval

Un Raval ple de gent ha aplaudit un Atlètic que ha festejat el doblet

Els Minyons han aixecat un pilar de 4 quan sortien els campions / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Atlètic Terrassa en ple s’ha concentrat aquest dimarts al vespre al Raval de Montserrat per retre homenatge als herois del doblet. Xero Gasol i el seu cos tècnic, els jugadors i els directius de l’entitat de Can Salas han estat rebuts per l’alcalde Jordi Ballart i s’han fotografiat al saló de plens. L’acte d’oferiment a la ciutat de la lliga i la Copa conquerides enguany a Madrid i Barcelona respectivament no ha estat el d’altres vegades. S’ha desenvolupat tot davant del balcó de l’Ajuntament, on petits i grans han gaudit amb els parlaments i els càntics dels seus ídols. Hi havia la plantilla al complet, exceptuant Jordi Bonastre, que es troba concentrat a València amb la selecció espanyola.

Un dels membres del cos tècnic, Roger Pablo, va demanar a través de Twitter a l’alcalde que els deixés sortir al balcó. El que semblava un repte arriscat ha acabat esdevenint un èxit majúscul. El capità de l’Atlètic, Marc Sallés, ha entregat al batlle una samarreta de l’Atlètic amb el seu nom i el número 22, les 22 lligues que ha assolit l’equip.

Els jugadors han arribat minuts abans de les vuit del vespre i els nens més menuts els han fet el passadís. Tothom volia tocar els dos trofeus. En sortir al balcó s’ha desplegat una bandera gegant amb els colors groc i negre. Els Minyons de Terrassa han descarregat un pilar de 4 per donar la benvinguda als campions.

Amb el Raval tenyit de groc-i-negre, l’alcalde Jordi Ballart ha pres la paraula: “Em fa una gran il·lusió veure el Raval tenyit de groc i negre. Us felicito per aquesta gran temporada. Heu demostrat que per a l’Atlètic no hi ha temporades de transició. Vau perdre jugadors importants, però confiant amb la gent de la casa heu tornat a fer el doblet. És un orgull per a la nostra ciutat que un equip com el vostre ens representi arreu. Gràcies per ser els nostres amabaixadors al país i al món”, ha subratllat.

L’Atlètic de Terrassa ofereix el doblet a la ciutat

Un visiblement emocionat Josep Maria Biosca, president de l’Atlètic, ha agafat el micro: “Mai no havia vist el Raval tenyit amb els nostres colors. La temporada 1982-1983 vam guanyar la nostra primera lliga. Des de llavors, n’hem guanyat 22 de les 38 que s’han disputat, un 60%“, ha recordat entre els espontanis aplaudiments de la concurrència. I ha continuat: “La majoria de jugadors que veieu aquí dalt fa 10 anys eren petits com vosaltres i també animaven els seus ídols. Fa 110 anys que el hockey es va iniciar a Terrassa i ara ens coneixen arreu del món”.

Amb el cap d’equip, un Pere Freixa exultant com a mestre de cerimònies, van anar passant pel micròfon el capità Marc Sallés, l’entrenador Xero Gasol i jugadors com Pau Cunill, l’especialista en el penal, i els joves Xavier Barutel i Joan Dalmases. “No sabíem que vindria tanta gent. És preciós veure el Raval així. Vam començar la temporada amb molts canvis, però com bé ha dit l’alcalde, per a l’Atlètic no hi ha temporades de transició. Amb gent jove, hem aconseguit aquests èxits i n’estem molt orgullosos”, ha assenyalat Marc Sallés, que ha afegit: “Intentarem tornar l’any que ve amb la Copa d’Europa”.

Xero Gasol, exultant

Per la seva banda, l’entrenador Xero Gasol, comenta: Som uns privilegiats per ser aquí dalt. L’equip s’ha sentit molt ajudats durant tota la temporada”. Després de demanar un fort aplaudiment per als jugadors que “ens han portat fins aquí”, Gasol, que continuarà dirigint l’equip la temporada vinent, ha destacat que “quan les coses van malament, l’Atlètic es fixa en la gent de la casa. Ho portem en el nostre ADN. Tot i que guanyar costa molt, prometem intentar tornar a aquest balcó”, ha dit.

“Ara fa exactament 219 hores, 13.140 minuts o 788.400 segons que l’Atlètic va aixecar la vint-i-dosena lliga. I punto”, va dir a veu en crit un Pere Freixa visiblement emocionat. Els jugadors van acabar baixant al Raval, on els més menuts se’ls van llançar al damunt per tocar-los i fer-se fotos amb la lliga i la copa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top