Publicitat
Esports

El Terrassa FC ha de deixar les oficines a final de mes

El club segurament es traslladarà provisionalment a una nau del polígon de Can Petit

El Camp Olímpic serà la seu del Mundial femení de hockey

El dia 31 de maig està previst que el Terrassa FC deixi de forma temporal les oficines de l’Estadi Olímpic. El recinte acollirà de l’1 al 17 de juliol el Mundial femení de hockey i tota la instal·lació queda destinada per aquest esdeveniment. El club egarenc està treballant en aquests darrers dies en una alternativa per ubicar els seus serveis administratius durant aquest període, fins al final del Mundial. Hi ha diferents possibilitats, però la que té més opcions en aquests moments és la del trasllat a un local de l’empresa “Al teu aire” al polígon de Can Petit. És un dels patrocinadors del club i oferiria els serveis necessaris per desenvolupar l’activitat en un període important pel que fa a la planificació de la nova temporada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC ha de deixar les oficines a final de mes
To Top