Publicitat
Esports

La renovació de Jordi López amb el Terrassa, més a prop

El president, Jordi Cuesta, ha mantingut una reunió positiva amb el representant del tècnic

Jordi López, entrenador del Terrassa FC / Nebridi Aróztegui

La continuïtat de Jordi López com a entrenador de la primera plantilla del Terrassa FC està més a prop, després de la reunió que aquest dimarts han mantingut el president del club egarenc, Jordi Cuesta, i el representant del tècnic, Raúl Verdú. La trobada s’ha desenvolupat en un clima d’enteniment i ha voltat en gran manera sobre el projecte esportiu que demana Jordi López per perllongar la seva vinculació una temporada més.

Cuesta ha manifestat al representant de l’entrenador la seva voluntat de construir un equip que tingui possibilitats de lluitar per disputar el “play-off”, mantenint una bona aposta econòmica malgrat les pèrdues que s’han produït aquesta temporada.

Aquesta ha estat la segona reunió entre les dues parts per negociar la renovació de Jordi López, que en tot moment s’ha manifestat predisposat a seguir en el Terrassa FC malgrat que també disposa d’ofertes després de la bona temporada realitzada. Anteriorment, van parlar al respecte el mateix Jordi López i el director esportiu, Miquel Ezequiel.

Després de la reunió d’aquest dimarts, ara Jordi López estudiarà la proposta presentada pel president i s’espera que aquesta setmana quedi el tema resolt de forma definitiva. Totes les parts entenen que la negociació avança en sentit positiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La renovació de Jordi López amb el Terrassa, més a prop
To Top