Publicitat
Esports

Marc Miralles i Georgina Oliva, millors jugadors de la lliga de hockey

El porter de l’Atlètic Marc Calzada ha estat escollit el millor sota pals

Els egarencs Marc Miralles i Georgina Oliva, els millors de la lliga 2021-2022

La Real Federación Española de Hockey ha donat a conèixer els seus premis individuals de la temporada 2021-2022. Els dos guanyadors han estat internacionals terrassencs. En la competició masculina, el millor ha estat el jugador del RC Polo Marc Miralles i en la competició femenina, la millor ha estat Georgina Oliva. Els guardons s’han establert en funció de les votacions dels tècnics dels diferents equips durant la competició. D’aquí ha sortit una llista de 15 candidats i 15 candidates. Tècnics i aficionats han acabat de definit els guardonats.

El davanter del Polo Marc Miralles ha estat la primera opció per als tècnics i la setena per als aficionats. Un altre terrassenc, Marc Sallés, ha estat el segon classificat. Després del jugador de l’Atlètic ha completat el podi el golejador del Club de Campo Quique González de Castejón. Marc Miralles ha acabat la lliga com a màxim golejador amb 17 dianes, superant a Jose Basterra, del Club de Campo, amb 15, i a Pau Cunill, de l’Atlètic, amb 14, seguit de Marc Recasens, del Club Egara, amb 13 gols.

Ha estat designat millor porter Marc Calzada, de l’Atlètic Terrassa, seguit de Mario Garín (Club de Campo) i Adrián Rafí (FCBarcelona).

El millor jugador jove ha estat el porter del Polo Luis Calzado. I el millor entrenador ha estat el terrassenc Roger Pallarols, que s’ha acomiadat com a màxim responsable del Polo després de tres temporades. Per darrere seu han quedat els també terrassencs Ramon Sala (Club Egara) i Xero Gasol (Atlètic).

La lliga femenina

Pel que fa a la competició femenina, Georgina Oliva ha estat escollida com la millor jugadora de la temporada. Ha estat la primera per als entrenadors i la segona per als aficionats. Oliva ja es va adjudicar aquest guardó la temporada 2014-2015. La segona ha estat la seva companya de selecció Lucía Jiménez, del Sanse Complutense. La tercera ha estat la seva companya Patricia Álvarez.

La màxima golejadora de la temporada ha estat Lola Riera amb 22 dianes, superant a la seva companya del Sanse Complutense Patricia Álvarez, a Begoña García (Club de Campo) i a Flor Amundson (RC Polo), totes elles amb la meitat de gols, 11. La valenciana va ser ja la màxima golejadora en l’exercici 2014-2015.

La millor portera ha estat Ana Calvo, també del Sanse Complutense. Ha quedat per davant de Jana Martínez (Júnior) i Mariona Girabent (Club Egara).

La millor jugadora jove ha estat Estel Forte, del CD Terrassa.

El millor entrenador de la lliga de Divisió d’Honor femenina ha estat Jorge Donoso, que va dur el Sanse Complutense al títol. Han quedat per darrere Eduardo Aguilar (Club de Campo) i el terrassenc Marcel Malgosa, que ha deixat la banqueta del Júnior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top