Publicitat
Esports

El Polo, primer equip masculí espanyol entrenat per una dona

Katie Allen ocuparà la plaça del terrassenc Roger Pallarols, que ha entrenat l’equip barceloní durant les tres darreres temporades

Katie Allen, nova entrenadora del Polo

L’exjugadora australiana Katie Allen es convertirà la temporada vinent en la primera entrenadora d’un equip masculí de la Divisió d’Honor espanyola en tota la seva història. Ja ho va fer a Austràlia. Allen ha arribat a un acord amb el conjunt barceloní per entrenar-lo les dues properes temporades. Allen ha col·laborat amb l'”staff” tècnic de la selecció espanyola masculina, on ha coincidit amb jugadors del club barceloní, com el terrassenc Marc Miralles, el porter Luis Calzado, Marc Reyné o Llorenç Piera.

Katie Allen es va penjar la medalla d’or olímpica amb la selecció australiana femenina als Jocs Olímpics de Sydney 2000. Els anys 1994 i 1998 es va proclamar campiona del Món amb Austràlia, entre molts altres títols. Serà la substituta del terrassenc Roger Pallarols, que ha dirigit el conjunt masculí del Polo les tres darreres temporades.

L’arribada de Katie Allen s’engloba dins d’un nou projecte esportiu per a la línia masculina del club de la Diagonal. A banda de dirigir el primer equip, Allen supervisarà directament el conjunt de la Divisió d’Honor “B” i el juvenil.

La seva experiència a les banquetes va començar l’any 2009 dirigint el programa de hockey del Victorian Institute of Sport. Va ser la primera dona nomenada entrenadora d’un equip de la Premier League masculina australiana, l’any 2017 a Victòria. En el seu primer any va aconseguir el títol de lliga.

Des de l’any 2018 i fins aquest mes de març, l’australiana era l’entrenadora ajudant de la selecció australiana femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Polo, primer equip masculí espanyol entrenat per una dona
To Top