Publicitat
Esports

El Club Egara també jugarà l’EHL

Els de Ramon Sala acompanyaran Atlètic i Polo a la màxima competició europea

El lub Egara torna a Europa

Una vegada finalitzades les competicions europees de clubs, l’Euro Hockey League ha confirmat que Espanya disposarà la temporada vinent de tres equips a la màxima competició europea a nivell de clubs. Els Països Baixos i Alemanya seran els altres països amb triple representació.

L’Atlètic ja estava classificat com a campió de la lliga i el Polo com a guanyador de la fase regular. El Club Egara, que estava pendent de saber si jugaria o no l’EHL 2022 – 2023, també ho farà finalment.

La tercera posició està reservada, segons la reglamentació de la Federació Espanyola, per al campió de la Copa del Rei, però com que la va guanyar l’Atlètic, ja classificat, cal recórrer a la lliga regular per trobar el tercer representant. Polo i Atlètic ja tenen plaça. Per tant, els del Pla del Bon Aire, que disputaran la prèvia del 30 de setembre al 2 d’octubre, han assolit la cobejada tercera posició per a representar el hockey espanyol a l’Euro Hockey League. Només l’Atlètic accedirà directament a la fase final, que es disputarà per Setmana Santa als Països Baixos.

A la categoria femenina, el hockey espanyol tindrà també els màxims representants possibles, en aquest cas dos. Seran dos co junts madrilenys: el Sanse Complutense com a campió de lliga i el Club de Campo com a vencedor de la lliga regular.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top