Publicitat
Esports

Sarai Gascón tanca el Mundial amb dos podis més

Ha estat tercera en els 50 metres lliure i amb el relleu mixt de 4×100 lliure

Sarai Gascón amb una de les seves medalles de bronze en el Mundial

La nedadora terrassenca Sarai Gascón ha sumat dues medalles de bronze a la darrera jornada del Mundial de natació adaptada que ha finalitzat aquest diumenge a Funchal, a l’illa portuguesa de Madeira. Gascón ha estat tercera en la prova dels 100 metres lliure i amb el relleu espanyol de 4×100 lliure mixt 34 punts. Amb aquests dos podis, Sarai Gascón finalitza el Mundial amb cinc medalles, ja que abans havia estat segona en els 200 estils SM9 i amb el relleu de 4×100 estils mixt 34 punts i bronze en els 100 lliure S9. El seu balanç global en els vuit mundials en què ha participat és de 22 medalles.

El primer podi de la jornada l’ha obtingut en els 50 metres lliure de la categoria S9. La nedadora del CN Terrassa ha signat un temps de 29″19 per pujar al tercer lloc del calaix. En el relleu de 4×100 lliure mixt 34 punts ha format equip amb Ariel SchrenkNahia Zudaire i Íñigo Llopis. Han assolit el tercer lloc amb una marca de 4’10”66.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top