Publicitat
Esports

Tino Mendoza no continuarà al San Cristóbal

El migcampista ha fitxat pel Santa Coloma d’Andorra

El Santa Coloma d'Andorra ja ha anunciat el fitxatge de Tino Mendoza

El migcampista Tino Mendoza no continuarà la pròxima temporada en el CP San Cristóbal. El futbolista parroquial no ha acceptat l’oferta de renovació que li va fer el club egarenc i la pròxima temporada jugarà en el Santa Coloma d’Andorra. Tino Mendoza ha estat un jugador important en l’esquema d’Oliver Ballabriga a les darreres temporades, però finalment deixarà el club per iniciar una nova etapa esportiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tino Mendoza no continuarà al San Cristóbal
To Top