Publicitat
Esports

Agustín Abratte, nou porter del CD Terrassa

El porter argentí ha estat internacional amb la seva selecció

El CD Terrassa ha anunciat el fitxatge del porter argentí Agustín Abratte, jugador de 36 anys que ha defensat la porteria de la selecció argentina en diferents oportunitats. La seva incorporació reforça una posició clau en la plantilla del conjunt de les Pedritxes de cara a la temporada del retorn a la Divisió d’Honor. Agustín Abratte ha estat en els darrers anys un dels porters més destacats del seu país. Ha obtingut diferents títols i cal destacar la medalla de bronze amb la selecció a la Copa del Món de 2014. El conjunt que dirigeix Carlos García Cuenca ha tornat a la màxima categoria després de signar una gran temporada a la Divisió d’Honor “B”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top