Publicitat
Esports

El davanter Tom continuarà al San Cristóbal

El futbolista ja tenia contracte en vigor amb el club

El CP San Cristóbal ha anunciat aquest dimecres la continuïtat la pròxima temporada del davanter Tom Diawara. El futbolista parroquial té contracte en vigor amb el club de Ca n’Anglada, però ha tancat amb la direcció esportiva la seva continuïtat a l’equip que dirigirà Oliver Ballabriga. Tom és un dels futbolistes que més ha utilitzat el tècnic del San Cristóbal en les darreres temporades. En el darrer exercici, Tom va disputar un total de 32 partits i va anotar 2 gols.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El davanter Tom continuarà al San Cristóbal
To Top