Publicitat
Esports

El Terrassa FC fa oficial la renovació de Lucas Viña

El lateral complirà la seva quarta temporada en el Terrassa FC

El Terrassa FC ha fet oficial aquest dimecres la renovació del lateral esquerre Lucas Viña, que complirà la seva quarta temporada en el club egarenc. La negociació es va tancar fa uns dies, després que inicialment ambdues parts mantinguessin diferències a l’hora de tancar l’acord. Lucas Viña va arribar al club egarenc a l’estiu de 2019, procedent del filial del Deportivo. El defensa ha estat el jugador amb més minuts a la lliga en les dues darreres temporades.

El Terrassa FC té la línia defensiva força avançada, ja que també té lligada la continuïtat de Diego, Morales i Mamau, encara que aquest últim podria deixar el club abans que comenci la lliga. La direcció esportiva negocia el fitxatge de Neeskens, jugador procedent del Lleida que pot actuar com a lateral esquerrà i central. També es manté oberta l’opció del central Xavi Molina, del Badalona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top