Publicitat
Esports

Presència egarenca a la selecció catalana sub-17 de korfbal

La competició tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol als Països Baixos

Els components de la selecció que competirà al Mundial

Cinc representants egarencs formen part de la selecció catalana sub-17 que participarà en el Mundial que es disputarà a Eindhoven (Països Baixos) els dies 2 i 3 de juliol. Han estat convocats Guillem Ceballos, Raúl Quirós, Júlia Serrano i Núria Viladrosa, del CK Vallparadís; i Nil Ayala, del Sant Llorenç KC.

Catalunya forma part del grup “A” del Mundial amb Txèquia, Anglaterra, Malàisia, Països Baixos i Portugal. A l’altre grup competiran Bèlgica, Xina Taipei, Alemanya, Hongria i Eslovàquia. L’objectiu de la selecció catalana en el torneig és millorar la novena posició obtinguda a la darrera edició del Mundial, que va tenir lloc el 2019.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Presència egarenca a la selecció catalana sub-17 de korfbal
To Top