Publicitat
Esports

El CN Terrassa lliura els premis de la temporada 21-22

Marta Dinarès i Blai Belbel van rebre un homenatge pels seus anys de dedicació

Marta Dinarès va ser homenatjada pel club egarenc

La secció de bàsquet del Club Natació Terrassa va organitzar el sopar de cloenda de la temporada al pavelló de l’Àrea Olímpica. L’acte va aplegar unes 180 persones entre jugadors, entrenadors i membres de la junta directiva de l’entitat egarenca.

La vetllada va servir per lliurar diversos guardons relatius a la temporada 2021-2022. En aquest sentit, els jugadors que deixen els equips sèniors Andrea Morillo, Valentina Nieves, Eva Garcia, Maria Amposta i Laia Riudavets, en el capítol femení, i Albert Tomàs, Sergi Prat, Pau Delgado i Xavi Company, en el masculí, van rebre mencions especials. Cal recordar que aquesta darrera temporada els primers equips del CN Terrassa han competit a Copa Catalunya. El conjunt masculí va obtenir la permanència, mentre que el femení va descendir.

Igualment, durant l’acte es va retre homenatge a dues figures vinculades amb el club durant molts anys, la jugadora Marta Dinarès, que ha militat al sènior femení durant deu temporades, i el tècnic Blai Belbel, que ha estat entrenador de l’entitat durant disset anys. Finalment, van concedir-se els premis al millor jugador del sènior masculí de la temporada, Sergi Casau, a la millor jugadora, Eva Garcia, i al millor entrenador, Gerard Vázquez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top