Publicitat
Esports

Óscar Sanz, objectiu del Terrassa FC pel centre del camp

El club egarenc tanca els fitxatges de Neeskens i Sergi Serrano

Óscar Sanz pertany al Nàstic i la temporada anterior va jugar cedit a l'Ebro

El futbolista Óscar Sanz, procedent del Nàstic de Tarragona, es perfila com un dels pròxims fitxatges del Terrassa FC. El jugador, nascut a Sant Sadurní d’Anoia fa 22 anys (ocuparia, per tant, una de les places sub-23 a la plantilla) és l’escollit per la direcció esportiva per completar un centre del camp on Jordi López ja disposa de futbolistes com Adri Lledó, Àlex Fernández i el recentment fitxat Óscar Vacas.

Óscar Sanz té contracte en vigor amb el conjunt tarragoní fins al 2024, però no sembla entrar en els plans del tècnic, Raúl Agné. El Terrassa considera que la seva arribada augmentaria el nivell de la plantilla en tots els sentits i compensaria la sortida de Martí Soler, que jugarà en el València Mestalla.

Óscar Sanz és un producte del planter del Nàstic, que després de passar pel juvenil va destacar en la Pobla de Mafumet, l’equip filial. La temporada passada va pujar al primer equip, però no va tenir oportunitats i al mercat d’hivern va sortir cedit a l’Ebro. En el conjunt aragonès ha demostrat el seu nivell, disputant 18 partits i anotant 4 gols. La seva projecció el converteix en una peça destacada del mercat de la Segona Divisió RFEF.

Serrano i Neeskens, fitxats

Per altra banda, el club egarenc ha tancat els fitxatges de l’extrem Sergi Serrano, que aquesta darrera temporada ja ha jugat al Terrassa com a cedit de l’Andorra, i del defensa John Neeskens, procedent del Lleida Esportiu. Aquest futbolista pot jugar com a lateral esquerrà i com a central.

A més, la sortida del japonès Akito sembla està més a prop i les negociacions entre el Terrassa i el Mèrida pel seu traspàs marxen per bon camí. Akito té contracte en vigor amb el conjunt egarenc, però també va signar un precontracte amb el Mérida, de Primera RFEF. Per rescindir amb el Terrassa té una clàusula de sortida de 50.000 euros. Els dos clubs negocien un acord sobre els 30.000 euros per tancar l’operació.

En el cas que Akito deixi el Terrassa, com així sembla, el conjunt egarenc activaria l’operació per incorporar l’uruguaià del Cerdanyola Servetti. Aquest futbolista ha donat un bon rendiment en el conjunt vallesà a les darreres temporades i el Terrassa estaria disposat a fer-se càrrec de la clàusula de sortida que contempla el seu contracte per reforçar la plantilla. En el cas del canari Aythami, se segueix a l’espera d’una resposta a l’oferta feta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Óscar Sanz, objectiu del Terrassa FC pel centre del camp
To Top