Publicitat
Esports

CT València i CT Montuïri, els guanyadors de la Yellow Cup

El torneig és el Campionat d’Espanya per equips cadet

El CT València, guanyador masculí

El CT València, en categoria masculina, i el CT Montuïri, en l’apartat femení, han estat els guanyadors de la Yellow Cup de tennis organitzat per l’Atlètic Terrassa. Aquesta competició és el Campionat d’Espanya per equips de la categoria cadet.

El conjunt masculí del CT València es va enfrontar al RCT Barcelona a la gran final d’aquesta competició. Els valencians es van imposar per 3 punts a 1. És el tercer títol obtingut pel CT València en aquest campionat. La formació guanyadora la van formar Sergio Planella, Carles Córdoba, Andrés Santamarta, Sergi Fita i Pau Lluch.

La tercera plaça va ser pel CT El Candado. En el quadre de consolació, el Global Club de Tenis va ser el guanyador, mentre que la segona plaça va correspondre al CTN Sant Cugat.

El CT Montuïri, campió femení

Pel que fa al torneig femení, el CT Montuïri balear es va proclamar campió d’Espanya després de derrotar a la final el CT Tarragona per un resultat de 3 a 0. És el seu primer títol cadet per equips. Les mallorquines van competir amb Marina Gatell, Lorena Solar i Sorana Melania.El CT Torrevieja es va classificar en la tercera posició. Pel que fa al quadre de consolació, el CT Sabadell va finalitzar primer, després de derrotar a la final el CA Montemar.

Aquesta edició ha estat especial pel fet d’arribar als deu anys. La bona organització de l’Atlètic Terrassa va merèixer la felicitació de la Federació Espanyola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top