Publicitat
Esports

Els hotels de la comarca s’omplen amb el Mundial

Més de 1.300 persones s’allotgen en establiments del Vallès Occidental

L'Estadi Olímpic acull fins al dia 17 de juliol la Copa del Món femenina / Nebridi Aróztegui

Més de 1,300 persones s’allotgen en hotels de la comarca en motiu de la Copa del Món femenina de hockey, segons una estimació del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest organisme considera ekl turisme esportiu com a un dels grans atractius que pot oferir la comarca, diversificant l’oferta turística, incrementant l’ocupació i dinamitzant econòmicament el sector turístic. Segons el Consell, 1.326 persones pertenyents a les selecions participants i al sector dels mitjans de comunicació estan allotjades en qiuinze hotels situats a Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Cerdanyola, Sant Cugat i Montcada i Reixac. A banda, també s’hi allotgen acompanyants i seguidors.

El Consell Comarcal destaca el seu interès en posicionar la comarca com a destinació de turisme esportiu i ajudar al sector mitjançant programes de capacitació i la col·laboració en esdeveniments. Per aquest Mundial de hockey s’ha fet marxandatge (gorres) que s’ha distribuït junt amb unes carpetes amb informació turística de la comarca a les habitacions dels hotels on s’allotgen les persones que participen en el campionat. D’aquesta manera es vol donar a conèixer l’oferta turística del Vallès Occidental i que els i les visitants puguin completar la seva estada a la comarca amb altres activitats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els hotels de la comarca s’omplen amb el Mundial
To Top