Publicitat
Esports

La subcampiona del món queda fora dels vuitens de final

Irlanda i el Japó, les primeres seleccions que s’acomiaden del quadre gran

Bélgica ha guanyat el Japó per 3 a 0 a Terrassa / FIH

La Copa del Món femenina de hockey que es disputa a Terrassa i a Amstelveen ha tancat aquest dimecres la primera fase en dos dels seus grups. I les seleccions d’Irlanda i del Japó són les primeres que queden fora dels vuitens de final de la competició.

En el grup “A”, que es disputa a Amstelveen, s’ha produït una de les primeres sorpreses del campionat, ja que la subcampiona del món de 2018, Irlanda, ha quedat fora dels vuitens de final després d’ocupar l’últim lloc del grup amb 0 punts. Les irlandeses, que ara jugaran del novè al setzè lloc, han sumat la tercera derrota aquest dimecres contra Alemanya per 3 a 0, resultat que ha donat el segon lloc del grup a les alemanyes. El primer ha estat per als Països Baixos, que ha obtingut la tercera victòria, en aquest cas amb la selecció de Xile per 3 a 1. Les sud-americanes, terceres del grup, han assolit una inesperada classificació per a la segona ronda.

En el grup “D”, que es juga a Terrassa, Bèlgica s’ha assegurat el segon lloc amb un 3 a 0 contra el Japó. Les asiàtiques han quedat fora dels vuitens de final després del 2 a 1 entre Austràlia i Sud-àfrica. Les oceàniques han estat primeres de grup amb 9 punts i les africanes han entrat a vuitens com a terceres de grup amb un sol punt. Empatades amb el Japó, han quedat per sobre per un gol de diferència en el “goal average” general.

D’aquesta manera, les seleccions dels Països Baixos i Austràlia ja estan classificades pels quarts de final de forma directa com a primeres de grup. I també queden definits els dos vuitens de final que es jugaran a Amstelveen el 9 de juliol. Per una banda ho faran Alemanya i Sud-àfrica i per l’altra Bèlgica i Xile.

Aquest dijous finalitzarà la primera fase als grups “B” i “C”. El primer es juga a Amstelveen. A les 16.30 hores s’enfronten Anglaterra i la Xina i a les 19.30 ho faran Índia i Nova Zelanda. En aquest grup està tot per decidir. Nova Zelanda té 4 punts, la Xina i Índia 2 i Anglaterra 1.

Per altra banda, a Terrassa es disputa la darrera jornada del grup “C”. Espanya i Corea del Sud s’enfrontaran a les 21.30 hores amb el segon lloc del grup en joc. Abans, a les 18 hores, l’Argentina i el Canadà s’enfrontaran en un partit de clar color argentí

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La subcampiona del món queda fora dels vuitens de final
To Top