Publicitat
Esports

Riqui Puig fitxa per Los Angeles Galaxy

El migcampista de Matadepera encara tenia un any de contracte, però el Barça el deixarà marxar gratis a canvi del 50 per cent d’una venda futura

Riqui Puig vestirà a partir d'aquesta temporada la samarreta de Los Angeles Galaxy

El Barça ha arribat finalment a un acord amb Los Angeles Galaxy pel traspàs de Riqui Puig. El fitxatge era un secret a veus, però estava pendent que ambdues entitats acordessin els darrers detalls. El migcampista de Matadepera encara tenia un any de contracte, però el Barça el deixarà marxar de franc a canvi del 50 per cent d’una possible futura venda.

L’acord de Riqui Puig amb el conjunt californià és per a les tres properes temporades. El futbolista farà 23 anys el dia 13 d’agost.

Des que va arribar al primer equip, Riqui Puig no ha comptat amb la confiança de cap dels entrenadors que s’han succeït. En un primer moment,  Ernesto Valverde, qui el va fer debutar, sí que hi va comptar, però l’adeu del tècnic basc també va ser el de les seves oportunitats de formar de manera regular en els onzes titulars blaugranes.

Ronald Koeman ja li va recomanar sortir cedit per guanyar minuts i ritme de joc, però Riqui Puig sempre s’hi va negar. “Vull triomfar al Barça“, va afirmar en múltiples ocasions. L’èxit no li va arribar amb Quique Setién i, ara, tampoc amb Xavi. En la primera temporada de l’egarenc a Can Barça, les oportunitats pel migcampista de la Masia han arribat en comptagotes.

Els seus números

Riqui deixa el Barça després de quatre temporades al primer equip. Ha disputat 1.876 minuts, repartits en 62 partits. Ha anotat 2 gols. Se’n va amb dos títols: la Lliga de la temporada 2018 – 2019 i la Copa del Rei de la 2020 – 2021. Va arribar al cadet del Barça l’estiu del 2013 procedent del Jabac.

Les polèmiques entorn la seva persona tampoc l’han ajudat. En tornar de vacances, el tècnic de Terrassa li va comunicar que no comptava amb ell. De fet, no ha viatjat a la gira americana, on sí que hi han estat altres jugadors que també hauran de sortir del Barça.

Des d’aleshores, han sonat diverses destinacions per a Riqui Puig, com la lliga portuguesa. Fa uns dies, però, diversos mitjans de comunicació van avançar que finalment recalarà a la MLS, al costat del mexicà Chicharito Hernández i del brasiler Douglas Costa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top