Publicitat
Esports

Vuit terrassencs disputaran el Preeuropeu del 17 al 20 d’agost a Ourense

Els de Max Caldas s’enfrontaran a Polònia, la República Txeca i Portugal per aconseguir la única plaça per a l’Europeu del 2023 a Mönchengladbach

El lateral de l'Atlètic Jordi Bonastre, en un duel davant de Sud-àfrica a l'Estadi Olímpic de Terrassa / LLUÍS CLOTET

El seleccionador espanyol Max Caldas ha fet pública la llista de 18 jugadors convocats (i dos reserves) que es concentraran entre el dijous 11 i el dissabte 20 d‘aquest mes d’agost a la ciutat gallega d’Ourense per disputar el Preeuropeu absolut. Es tracta d’una competició de tres dies (17, 18 i 20 d’agost) que enfrontarà Espanya, Polònia, la República Txeca i Portugal. Només el guanyador obtindrà la classificació per al Campionat d’Europa que tindrà lloc l’any vinent a la ciutat alemanya de Mönchengladbach.

Vuit dels 18 internacionals convocats són terrassencs. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavier Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pau Cunill (Atlètic Terrassa); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Oriol Salvador (Júnior); i Marc Miralles (RC Polo).

Els 10 convocats restants, la meitat militen al Club de Campo: Mario Garín, Nacho Rodríguez, Álvaro Iglesias, Jose Basterra i Quique González de Castejón. Els cinc restants són: Adrián Rafí (FC Barcelona); Marc Reyné (RC Polo); Álex Alonso (RS Tenis); Joaquín Menini (HC Rotterdam); i César Curiel (Sanse Complutense). Els dos jugadors reserva seran Llorenç Piera (RC Polo) i Gonzalo Quijano (RS Tenis). Només intervindran en cas de produir-se una lesió d’algun dels 18 convocats.

Espanya és la gran favorita

La selecció espanyola, vuitena potència mundial, parteix com a clara favorita per acabar primera i assolir la classificació per a Mönchengladbach. Debutarà el dimecres 17 a les 20.30 hores davant de la República Txeca (33 del món). Dijous 18, a la mateixa hora, tindrà com a rival Polònia (26 del món) i tancarà la seva participació en aquest Preeuropeu el dissabte dia 20 d’agost a les 12 hores davant del rival teòricament més dèbil, una selecció portuguesa que ocupa la posició número 42 dins del rànquing de la Federació Internacional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top