Publicitat
Esports

El San Cristóbal debutarà l’11 de Setembre a Peralada

La Rapitenca serà el primer rival dels d’Oliver Ballabriga a Ca n’Anglada

Els parroquials debutaran a la pretemporada dimecres contra el Terrassa FC

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el calendari del grup cinquè de la Tercera Federació, on continuarà competint enguany el CP San Cristóbal. El conjunt que entrena Oliver Ballabriga s’estrenarà a la competició de lliga al camp del CF Peralada. Serà el diumenge 11 de setembre. L’estrena dels parroquials al municipal de Ca n’Anglada arribarà a la segona jornada. El diumenge 18 de setembre, l’equip rebrà la Rapitenca.

El tercer matx del San Cristóbal serà a Cerdanyola, mentre que estrenarà el mes d’octubre rebent el Castelldefels. La lliga regular finalitzarà el cap de setmana del 22 i 23 d’abril. El campionat constarà de 30 jornades.

Els 15 rivals del San Cristóbal són els següents: UE Rapitenca, CE Europa, FC Girona “B”, FC Vilafranca, CF Badalona, Fundació Esportiva Grama, UE Sant Andreu, UE Tona, CE L’Hospitalet, CF Pobla Mafumet, UE Vilassar de Mar, CF Peralada, CF Montañesa i UE Castelldefels.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top