Publicitat
Esports

El Jabac començarà la lliga visitant la Damm “B”

El primer rival dels terrassencs a Can Jofresa serà la Unificación Bellvitge

El Jabac militarà per segona temporada consecutiva a la segona categoria del futbol juvenil

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari de la Lliga Nacional juvenil per a aquesta temporada. Entre els 16 equips participants del grup setè d’aquesta segona categoria del futbol juvenil hi ha el primer equip juvenil del Jabac, que s’estrenarà a la competició el diumenge 25 de setembre al Feliu i Codina la Damm “B”. El conjunt terrassenc debutarà al municipal de Can Jofresa el dia 2 d’octubre davant de l’UD Unificación Bellvitge. El següent desplaçament del Jabac serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per visitar el conjunt filial del FC Barcelona. A la quarta jornada, l’equip rebrà el Gimnàstic Manresa.

La lliga s’acabarà el 21 de maig de l’any 2023 amb la visita del Jabac al camp de la UE Figueres. Sis dels 16 integrants del grup són filials, que tenen el seu primer equip a la Divisió d’Honor femenina.

La resta d’equips d’aquest grup català de la Lliga Nacional juvenil són els següents: EF Gavà, UE Cornellà “B”, UE Sant Andreu, FC Girona “B”, Lleida Esportiu, FC Martinenc, Cerdanyola, CE Sabadell “B”, Mercantil i RCD Espanyol “B”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top