Publicitat
Esports

Derbi en el debut de la Copa Catalunya aquest dimecres

El guanyador s’enfrontarà diumenge al Prat

Els dos primers equips de la ciutat es retroben a Ca n'Anglada

Aquest dimecres a les 20 hores, el camp municipal de Ca n’Anglada acollirà l’estrena de la Copa Catalunya 2022-2023. El CP San Cristóbal rebrà el Terrassa FC en el darrer duel de la primera ronda. L’eliminatòria serà a partit únic i en cas d’empat al final dels 90 minuts reglamentaris, es llançaran penals.

En aquesta primera eliminatòria han entrat en joc 23 equips. L’Olot s’ha classificat directament per a la segona ronda, que es disputarà diumenge. El guanyador del derbi d’avui jugarà diumenge contra el Prat, que es va imposar en l’estrena al vigent campió, el CE l’Hospitalet.

El derbi d’aquest dimecres serà l’únic de la temporada, ja que, igual que en el passat exercici, el Terrassa milita a la Segona RFEF i el San Cristóbal a la Tercera RFEF.

En el bàndol terrassista, el migcampista Adri Lledó serà baixa. El futbolista va rebre un fort cop al pòmul diumenge al camp del Martinenc i va necessitar fins a nou punts de sutura. S’entrena al marge dels seus companys. Tampoc no jugarà el central Fran González, que va signar dimarts el seu contracte. Pel que fa al San Cristóbal, Oliver Ballabriga no podrà comptar amb Ion Vázquez ni amb Jordi.

Per als parroquials, que exerceixen de locals, aquest derbi serà el primer duel de la pretemporada. Per contra, els de Jordi López hi arriben després de prolamar-se diumenge campions del Torneig d’Històrics. Al triangular de quarts de final van eliminar el Vilafranca (1-0) i la Montañesa 0-0). En semifinals es van classificar per penals contra el Sants (0-0) i a la gran final van batre el CE Manresa per 1 a 0 gràcies a un gol de Jordi Cano en temps de descompte. No van encaixar cap gol en les tres jornades i en van marcar dos.

Per al duel d’aquest dimecres a les 20 hores, les entrades costaran 10 euros. Els socis del Terrassa FC en pagaran 5 i els del San Cristóbal entraran de franc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top