Publicitat
Esports

Una Espanya amb vuit terrassencs debuta dimecres al Preeuropeu d’Ourense

Espanya es va endur el 4 Nacions golejant Xile, Portugal i Polònia a Mariñamansa

Aquest dimecres a les 20.30 hores, la selecció espanyola masculina de hockey debutarà davant de la República Txeca en el Preeuropeu absolut de hockey que es disputarà a les instal·lacions de Mariñamansa (Ourense). Es tracta d’una competició de tres dies (17, 18 i 20 d’agost) que enfrontarà Espanya, Polònia, la República Txeca i Portugal. Només el guanyador obtindrà la classificació per al Campionat d’Europa que tindrà lloc l’any vinent a la ciutat alemanya de Mönchengladbach.

Vuit dels 18 internacionals convocats són terrassencs. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavier Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pau Cunill (Atlètic Terrassa); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Oriol Salvador (Júnior); i Marc Miralles (RC Polo).

Els 10 convocats restants, la meitat militen al Club de Campo: Mario Garín, Nacho Rodríguez, Álvaro Iglesias, Jose Basterra i Quique González de Castejón. Els cinc restants són: Adrián Rafí (FC Barcelona); Marc Reyné (RC Polo); Álex Alonso (RS Tenis); Joaquín Menini (HC Rotterdam); i César Curiel (Sanse Complutense). Els dos jugadors reserva seran Llorenç Piera (RC Polo) i Gonzalo Quijano (RS Tenis). Només intervindran en cas de produir-se una lesió d’algun dels 18 convocats.

Espanya és la clara favorita

La selecció espanyola, vuitena potència mundial, parteix com a clara favorita per acabar primera i assolir la classificació per a Mönchengladbach. Debutarà el dimecres 17 a les 20.30 hores davant de la República Txeca (33 del món). Dijous 18, a la mateixa hora, tindrà com a rival Polònia (26 del món) i tancarà la seva participació en aquest Preeuropeu el dissabte dia 20 d’agost a les 12 hores davant del rival teòricament més dèbil, una selecció portuguesa que ocupa la posició número 42 dins del rànquing de la Federació Internacional.

La selecció espanyola ha preparat a Ourense la seva participació en el Preeuropeu disputant un 4 Nacions que s’ha adjudicat. Va derrotar amb contundència Xile per 7 gols a 0 en el tercer i darrer partit del torneig preparatori. Nacho Rodríguez i el terrassenc Pau Cunill van fer els dos primers gols al primer quart. El també egarenc Gerard Clapés va fer el 3 a 0 al minut 24. Joaquín Menini i Marc Miralles de penal al minut 40 van deixar l’electrònic en 5 a 0 davant dels sud-americans. En el quart final van marcar de nou Menini i Jose Basterra.

Els altres dos partits també se’ls va endur Espanya, que va derrotar per 8 a 0 a Portugal i per 3 a 1 a Polònia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top