Publicitat
Esports

Roger Pallarols es pren un any sabàtic

Ha dirigit les tres darreres temporades el primer equip masculí de l’RC Polo de Barcelona

Roger Pallarols, ex tècnic de l'Atlètic, el Júnior i el Polo

Roger Pallarols no entrenarà cap equip la temporada vinent. Després de dirigir les tres darreres temporades el primer equip de l’RC Polo de Barcelona, Pallarols ha pres la determinació de no entrenar cap equip aquesta temporada. Es pren un any sabàtic per tal de dedicar-se a d’altres projectes, que no té encara concretats. No té clar, tampoc, si entrenarà algun equip la temporada 23-24. Pallarols es va formar a l’Atlètic Terrassa i va entrenar després al Júnior de Sant Cugat abans de fitxar pel Polo. Va desenvolupar també la tasca de seleccionador sub-21 masculí. Agafarà el seu relleu al Polo l’entrenadora australiana Katie Allen, que es convertirà en la primera dona que entrena un equip masculí de la Divisió d’Honor espanyola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top