Publicitat
Esports

Laura Bruguera canvia el Complutense pel Polo

La davantera de 23 anys es va proclamar campiona de lliga amb el conjunt de San Sebastián de los Reyes

Laura Bruguera es va formar a la pedrera del CD Terrassa i ha jugat els dos darrers anys al SPV Complutense

La davantera terrassenca Laura Bruguera (23 anys) canviarà d’aires. Formada a la pedrera del CD Terrassa, va marxar a Madrid per jugar amb el Complutense, equip on ha estat dues temporades i amb el que es va proclamar campiona de lliga en batre a la darrera final el Club de Campo. Aquesta temporada ha decidit canviar Madrid per Barcelona per motius d’estudis. Ha fitxat pel Real Club de Polo de Barcelona, un dels equips més competitius de la lliga que començarà el diumenge dia 18 de setembre. Precisament a la primera jornada de lliga , Bruguera s’enfrontarà al camp del Polo amb les seves excompanyes del Complutense. El conjunt madrileny ha perdut peces fonamentals, com la internacional Lucía Jiménez, que ha fitxat pel Mannheimer, Lola Riera, que se n’ha anat a l’HGC de la Haia, i Patricia López, que ha optat també pel Polo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top