Publicitat
Esports

Espanya goleja França per 16 a 4 en el tercer partit de l’Europeu de Split

Espanya acumula 6 punts en tres jornades a l’Europeu

La waterpolista espanyola Elena Ruiz ha anotat tres gols en el duel d'aquest dimarts davant de França / RFEN

La selecció espanyola femenina de waterpolo s’ha imposat aquest dimarts per un contundent marcador de 16 gols a 4 (2-3, 7-0, 4-1, 3-0) a França en el tercer partit del grup “B” de la primera fase del Campionat d’Europa que se celebra a la ciutat croata de Split. El seleccionador espanyol, Miki Oca, ha donat descans en aquest partit a la jugadora del CN Terrassa Bea Ortiz.

Sí que han jugat Pili Peña, Paula Camus i Paula Leitón. Les dues darreres waterpolistes han anotat un gol cadascuna. Les espanyoles han fallat un penal al primer minut i el primer quart se’ls ha torçat. La capitana francesa Louise Guillet ha inaugurat el marcador i Ema Vernoux ha establert un del tot inesperat 0 a 2 als primers minuts. Les d’Oca, però, han reaccionat i Maica García ha retallat distàncies des dels dos metres.

L’irreal 2 a 3 amb el qual s’ha acabat el primer període s’ha resolt ràpidament al segon acte, quan les espanyoles s’han posat a jugar a waterpolo. Han encadenat un parcial de 7 a 0 que ha deixat el matx definitivament sentenciat (9 a 3). Els dos períodes restants han estat un mer tràmit per a les espanyoles. Els han guanyat per 4 a 1 i 3 a 0. Les franceses han marcat un sol gol en els tres darrers períodes.

Itàlia, Espanya i Israel acumulen 6 punts en aquesta primera fase, tot i que les espanyoles tenen un partit més. També amb tres encontres disputats, França, Sèrbia i Eslovàquia estan empatades a 3 punts. A Espanya li queden dos partits per tancar la primera fase: dijous a les 19 hores contra Israel i dissabte a les 11.30 davant d’Eslovàquia.

El dilluns 5 de setembre es disputaran els quarts de final, dimecres les semifinals i divendres 9 la final i el partit pel tercer i quart lloc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top