Publicitat
Esports

Camacho fitxa pel San Cristóbal

L’exseleccionador espanyol és soci del club de Ca n’Anglada

Camacho, al costat del directiu parroquial Dani Vinuesa

José Antonio Camacho (67 anys), exjugador professional del Real Madrid i exentrenador del Rayo Vallecano, l’Espanyol i el Sevilla, s’ha fet soci del CP San Cristóbal. Es va comprometre amb el Madrid però va plegar abans de començar la temporada.

La relació de l’exseleccionador espanyol (1998-2002) amb el conjunt parroquial arriba a través de la relació d’amistat amb familiars del directiu del San Cristóbal Dani Vinuesa. Tots dos estiuegen al poble de Villanueva de la Jara , a la província de Cuenca (Castilla la Mancha).

Camacho es va interessar per col·laborar amb el club i a finals d’estiu ho va fer fent-se soci especial del club. Per al San Cristóbal, la seva col·laboració és una excel·lent forma d’iniciar l’actual campanya de captació de socis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top