Publicitat
Esports

Des d’Ullastrell cap a la Barça Academy World Cup

A Ullastrell, les classes de perfeccionament començaran el dia 5 d’octubre i acabaran el mes de juny del 2023

Un dels entrenaments de perfeccionament que realitzen els joves futbolistes a la Barça Academy / fc barcelona

Per Setmana Santa, el FC Barcelona organitza a les seves instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper la Barça Academy World Cup. Es tracta d’un torneig que reuneix els equips de les escoles formatives que el Barça té repartides per tot el món. Per als nens de Terrassa i la resta de seus de la Barça Academy, el camí cap a aquesta competició començarà la setmana vinent, amb l’arribada de la tardor.

Aquesta temporada 2022-2023, les cinc seus oficials de la Barça Academy estaran ubicades a Amposta (Terres de l’Ebre), La Pobla de Mafumet (Tarragona), Cornellà del Terri (Girona), Torrefarrera (Lleida) i Ullastrell (Vallès Occidental).

Es tracta de programes d’entrenament pensats per a futbolistes d’entre 5 i 14 anys de tot el territori català, als quals se’ls transmet la metedeologia i els valors del FC Barcelona. A banda d’entrenar amb els seus equips, els nens i nenes poden treballar un dia a la setmana com ho fan els integrants del futbol base del Barça.

Un programa d’èxit

Es tracta d’un programa d’èxit. Durant les darreres temporades, més d’una desena de jugadors i jugadores sortits d’aquest programa han arribat al futbol formatiu del FC Barcelona. A les cinc seus es desenvoluparan a partir de l’octubre classes de perfeccionament individual a partir de la pràctica col·lectiva, en sessions de 90 minuts de durada. A Ullastrell, que disposarà en breu del seu nou camp de futbol de gespa artificial, s’entrenarà els dijous a la tarda, mentre que a les altres quatre seus el dia escollit ha estat el dilluns.

Un grup de tècnics formats per la Barça Escola dirigiran les sessions d’entrenaments. Els participants prendran part en activitats complementàries. Hi haurà amistosos entre els cinc grups i també amistosos als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I per Setmana Santa, la possibilitat de participar a la Barça Academy World Cup.

El dimecres 5 d’octubre s’iniciaran els entrenaments a la seu d’Ullastrell. Tindrà lloc una jornada de portes obertes per a tots aquells que vulguin provar aquesta experiència.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top