Publicitat
Esports

Victòria del CD Terrassa i empat del Club Egara

El CD Terrassa ha guanyat per 1 a 2 al camp del Sardinero

Àlex Broto, a l'esquerra, en una espectacular acció del duel / LLUÍS CLOTET

El Club Egara va empatar dissabte a 3 gols a casa contra el Tenis de Santander. Aquest diumenge, a Santander, el CD Terrassa s’ha imposat per 1 a 2 al camp del Sardinero. El Taburiente-Atlètic es va ajornar divendres a causa del perill de ciclons a les Canàries.

L’internacional Marc Recasens va anotar, de penal, dos dels tres gols de l’Egara i porta ja 5 gols en 2 jornades. És el màxim golejador de la categoria. L’altra diana va ser de Xavi Gispert, també de penal-córner. Els de Ramon Sala perdien 2-3 i als darrers segons, Recasens va empatar.

Per la seva banda, el capità Marc Lara ha anotat, als minuts 34 i 36, els dos gols que han donat el triomf al CD Terrassa al camp del Sardinero.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top