Publicitat
Esports

El Terrassa FC elimina per 0-3 l’Huarte i passa ronda a la Copa Federació

Dimecres vinent, els de Jordi López s’enfrontaran a Ca n’Anglada a un altre conjunt navarrès, el CD Izarra, que ha batut per 2 a 0 l’Atlético Monzón aragonès

El davanter Carlos Martínez, celebrant el primer gol al camp de l’Huarte / juanma medina - terrassa fc

L’estrena del Terrassa FC a la fase estatal de la Copa Federació ha estat molt positiva. El conjunt que prepara Jordi López s’ha imposat per 0 gols a 3 al camp del CD Itaroa Huarte, un conjunt navarrès que milita al grup quinzè de la Tercera RFEF. Dimecres vinent, els terrassistes jugaran el duel de vuitens de final al municipal de Ca n’Anglada davant d’un altre conjunt navarrès, el CD Izarra de la localitat d’Estella, que s’ha imposat avui per 2 a 0 a l’Atlético Monzón aragonès en un altra de les eliminatòries de setzens de final. L’Izarra, com el Terrassa, milita, a la Segona RFEF.

Per a aquest duel a terres navarreses, Jordi López ha alineat Jose Ortega de porter, Lampsias i Neeskens a les bandes, Jaouad i Vacas de centrals, Sergi Serrano per la dreta, Babanzila per l’esquerra, Àlex Fernández i Víctor Morales al doble pivot, i Adri González i Carlos Martínez com a davanters. Han quedat a la banqueta el porter Marcos Pérez, Lucas Viña, Aythami, Vivi, Jordi Cano, Spartalis i Servetti. S’han quedat fora de la convocatòria Adri Lledó i David Jiménez, així com Diego Garzón, que surt d’una lesió, i Fran González, encara no del tot recuperat.

El Terrassa ha fet una molt bona primera meitat, controlant en tot moment la pilota. Després d’un parell d’oportunitats fallades per Adri González, que ha estat titular, al minut 24 ha arribat el primer gol del matx, obra de Carlos Martínez, que ha driblar un rival i ha creuar la pilota sobre la sortida del porter local Iñigo Agramonte. En el següent atac, Sergi Serrano ha xutat fregant el pal.

A la segona meitat, el Terrassa ha continuat controlant el partit. Al minut 56, el capità Àlex Fernández ha fet el 0 a 2 en un penal en el qual ha enganyat del tot el porter navarrès. Al minut 71, l’Huarte ha disposat de la seva millor ocasió, però poc després Sergi Serrano ha rematat fora per poc. Al minut 75, Babanzila ha estavellat un xut al travesser. Ho ha seguit intentant el conjunt navarrès, però el Terrassa no en tenia prou. Ha anotat el 0 a 3 en temps de descompte gràcies a un gran gol de Pablo Servetti.

Si l’equip terrassista supera dimecres vinent la segona ronda, els vuitens de final, es classificarà per als quarts de final. El seu rival sortiria de les altres dues eliminatòries: Real Unión de Irún-Náxara i Anguiano-Illueca. Si superen les dues següents rondes, els terrassistes obtindran la classificació automàtica per a disputar l’actual edició de la Copa del Rei, on quedaran emparellats amb un equip de Primera Divisió, exceptuant els conjunts que disputen competició europea.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top