Publicitat
Esports

Catalunya s’assegura el bronze a l’Europeu sub-21

Una victòria davant d’Hongria asseguraria la medalla de bronze al combionat que prepara Miquel Àngel Tobaruela

La selecció catalana es penjarà dissabte la medalla de bronze. En la segona jornada del Campionat d’Europa sub-21 que es disputa fins aquest dissabte al pavelló municipal de Can Jofresa, la selecció catalana va perdre per 12 gols a 28 davant de la selecció de Bèlgica, una de les grans favorites juntament amb la dels Països Baixos en la lluita pel títol. En el segon partit de la jornada, el combinat que prepara Miquel Àngel Tobaruela es va desfer per un ajustat 9 a 8 a Portugal.

Aquest dissabte es disputaran els tres darrers partits de la competició, que serviran per definir les posicions finals d’aquest Europeu. A les 16 hores, Alemanya jugarà contra Portugal. A les 17.15, Catalunya s’enfrontarà a Hongria en un duel que podria decidir la medalla de bronze, Finalment, a les 18.30 hores, els Països Baixos i Bèlgica lluitaran en el darrer partit per aixecar el títol europeu sub-21.

Si no hi ha sorpreses, Catalunya conservarà el bronze, Bèlgica assolirà la plata i els neerlandesos l’or.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top