Publicitat
Esports

Xavi Lleonart no tornarà a jugar fins a la temporada vinent

El davanter terrassenc es va trencar el lligament creuat i l’extern del genoll esquerre

El davanter internacional de l’RC Polo Xavi Lleonart es perdrà el que resta de temporada com a conseqüència de la greu lesió que es va produir al genoll esquerre el 10 de setembre durant la final del Campionat de Catalunya davant del Club Egara. El terrassenc va ser conscient des del primer moment de la gravetat de la lesió quan se li va quedar la cama travada sobre la gespa en una acció fortuïta.

Finalment, s’ha conegut l’abast de la lesió. El jugador té trencats els lligaments creuats i també el lligament extern del seu genoll esquerre i haurà d’estar de baixa un bon grapat de mesos. “Ni tan sols vaig voler preguntar quant de temps hauria d’estar sense jugar. Vull anar dia a dia”, va comentar ahir el jugador, que té previst començar la recuperació la setmana vinent.

Lleonart no havia patit abans cap lesió de genoll i confia a poder tornar la temporada 2023-2024. “Em queden encara anys de hockey. Tot i la duresa de la situació, en cap moment m’he plantejat deixar de jugar. En absolut”, assenyala el jugador, format a la pedrera del CD Terrassa. Ara fa deu anys va fitxar pel Polo, on ha jugat des de llavors excepte la temporada 2017-2018, exercici en el qual es va proclamar campió de l’EHL amb el Bloemendaal neerlandès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top