Publicitat
Esports

El San Cristóbal vol sorprendre el líder

Un Europa que domina el campionat amb autoritat serà el rival del San Cristóbal diumenge. Els parroquials volen donar la sorpresa en un escenari molt exigent

Els jugadors del San Cristóbal volen la seva primera victòria fora de casa / Lluís Clotet

El CP San Cristóbal juga el diumenge, a les 12 hores, contra el CE Europa al camp del Nou Sardenya. El compromís és de la màxima exigència, ja que els parroquials jugaran contra el líder incontestable del campionat. El conjunt de Dani Andreu és quart a la classificació després de l’empat de la darrera jornada contra la Montañesa i buscarà la primera victòria de la temporada lluny de casa davant un rival del màxim nivell. L’Europa ocupa el primer lloc del grup amb 24 punts de 27 possibles, ja que ha guanyat 8 dels 9 partits que ha jugat. La primera derrota la va encaixar el diumenge passat al camp del Sants, un resultat inesperat que va tancar una espectacular ratxa de vuit victòries consecutives.

“L’any passat jugaven a Segona Federació i han dissenyat un equip per lluitar per l’ascens directe. És un partit dels grans en un escenari molt complicat”, diu l’entrenador del San Cristóbal, Dani Andreu. “En tot cas, nosaltres no renunciem a res. Sempre sortim a guanyar malgrat la complexitat del partit. En el futbol no hi ha res escrit.”

El conjunt de Ca n’Anglada comptarà aquesta setmana amb la baixa del migcampista Yeray Sabariego, sancionat amb un partit. Dani Andreu també té lesionats Jordi i Montoro.

El San Cristóbal, que encara no ha guanyat cap partit fora de casa (ha sumat 3 punts de 12 possibles), té com a principal aval la seva fortalesa defensiva. Amb 5 gols rebuts en 9 jornades, comparteix la condició d’equip menys golejat amb el Sant Andreu. “Una de les nostres fortaleses és la defensa”, comenta Dani Andreu. “Aquesta setmana, més que mai serà un aspecte determinant, ja que ells tenen uns números en atac molt bons.”

L’Europa, a reaccionar

Ignasi Sanabre, entrenador de l’Europa, ha advertit del potencial esportiu del San Cristóbal. “És un equip que farà ‘play-off’ segur. Parlem d’un rival que ens pot guanyar si no estem a un gran nivell”, ha manifestat el tècnic del conjunt barceloní en els mitjans del club gracienc. El tècnic de l’Europa diu que el seu equip ha encaixat la primera derrota de la temporada “amb naturalitat” i que ara toca “reaccionar bé” davant aquest resultat per consolidar l’objectiu d’un equip que vol tornar a Segona Federació.

De cara al partit contra el San Cristóbal, l’Europa comptarà amb les baixes de Nolla, Galeano, Joel Ruiz i Vilamitjana, tots ells lesionats, i el sancionat Carlos.

L’Europa domina tots els apartats estadístics del campionat. A més d’avantatjar el segon classificat en sis punts, és l’equip que més gols ha marcat (19) i el segon que menys ha rebut (6).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal vol sorprendre el líder
To Top