Publicitat
Esports

El Gimnàstic Terrassa acaba vuitè a Mallorca

Clàudia Villalba i Clara Navarro han decidit retirar-se

L'equip egarenc, al pavelló de Son Moix de Palma de Mallorca

El Club Gimnàstic Terrassa va finalitzar vuitè en la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística, en la qual continua militant a Primera Divisió. L’equip ha patit enguany les baixes de Clàudia Villalba i Clara Navarro, que s’han retirat.

Tot i no disposar de cap gimnasta sènior ni júnior, l’equip disposa d’una pedrera amb projecció. En aquesta estrena, l’equip terrassenc l’han integrat les següents gimnastes: Victoria Valeros, Claudia Boada, Laura Garcia, Noa Muniesa, Abril Puig, Iris Espigares, Júlia Camps, Lucía González i Aina Ambrosio. El fet d’haver-se classificat en darrera posició obligarà a l’equip a reaccionar per tal d’evitar el descens a la Segona Divisió espanyola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top