Publicitat
Esports

Els equips del Línia 22 ja s’entrenen al Martí Colomer

El primer equip masculí estrenarà la nova gespa aquest diumenge davant de l’Atlético San Sebastián

Aspecte de la gespa de l'Estadi Municipal Martí Colomer / ALBERTO TALLÓN

L’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer ha reprès la seva activitat aquesta setmana després que l’Ajuntament hagi acabat les obres de remodelació de l’equipament. Les actuacions han consistit en la instal·lació de la nova gespa i una part dels focus que s’han retirat de l’Estadi Olímpic després de la celebració de la Copa del Món femenina de hockey. Els equips del Línia 22 ja s’entrenen al Martí Colomer. El primer equip masculí hi debutarà aquest diumentge a les 12.30 hores davant l’Atlético San Sebastián, en un duel que enfrontarà el tercer amb el segon classificats de la Diovisió d’Honor “B”. El conjunt femení, per la seva banda, hi tornarà a jugar el dissabte 3 de desembre a les 15 hores davant del Xaloc valencià, en un duel que enfrontarà també el tercer contra el segon.

La gespa d’alt nivell s’ha desmuntat i sanejat per traslladar-la al Martí Colomer. Per tal de dur a terme aquestes feines, s’ha seguit el procediment habitual, tractant amb la màxima cura els materials, desencolant els rotlles i tornant-los a encolar, amb el mateix procediment inicial, de forma que les costures fossin invisibles i idèntiques a les de la col·locació original.

Aquests paviments de gespa artificial sempre requereixen un temps d’assentament i uns ajustaments finals, per tal que s’acompleixin els requeriments per a l’homologació per aquesta pràctica esportiva establerts des de la Federació. Durant aquest període d’assentament, s’ha aprofitat per fer la instal·lació dels focus de les quatre torres, així com la substitució dels focus de la marquesina per uns de tecnologia LED, que aporten una il·luminació idònia per als diferents tornejos i que garanteixen una millor eficiència energètica.

Aquestes actuacions han estat executades per la mateixa empresa constructora que prèviament va guanyar la licitació del projecte de col·locació de la gespa pel Mundial d’Hoquei Femení a l’Estadi Olímpic, VORACYS. Les obres es van adjudicar per un import de 471.692 euros. Pel que fa a la substitució dels focus del Martí Colomer, l’actuació ha anat a càrrec de l’empresa IMESAPI, que també s’encarrega de les mateixes tasques al Camp municipal de Ca n’Anglada, amb un import de licitació, de la inversió dels dos camps, de 83.325 euros. Les obres es van adjudicar per un import de 57.020 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top