Publicitat
Esports

Álvaro Fernández és el nou entrenador de l’Sferic

El tècnic egarenc substitueix Sito Roqué a la banqueta de l’equip

Álvaro Fernández, a la dreta, amb Pau Francolí

Álvaro Fernández és el nou entrenador del primer equip de bàsquet de l’Sferic Terrassa, en substitució de Sito Roqué. El club egarenc va comunicar aquesta setmana que havia decidit donar per finalitzada la relació esportiva amb l’anterior entrenador i aquest divendres s’ha anunciat el nou tècnic. Álvaro Fernández ja havia estat vinculat a l’Sferic com a tècnic fa unes temporades i ara torna al club després de passar pel Bàsquet Menorca i amb el CD Alcazar, també d’aquesta illa. A més, ha estat vinculat a la JE Terrassa, CN Sabadell i Escola del Carme. A més, ha estat entrenador ajudant de la selección catalana masculina en la categoria mini.

Al seu equip tècnic a l’Sferic també treballarà Pau Francolí. I, a més, Marc Ballestar farà funcions d’entrenador ajudant.

El primer equip de l’Sferic milita a Segona Catalana i actualment ocupa el penúltim lloc del seu grup amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top