Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení goleja per 15 a 4 el Tenerife Echeyde

Paula Camus i Fleurien Bosveld han anotat quatre gols cadascuna

La jugadora del CN Terrassa Fleurien Bosvels, llançant sobre la porteria de la visitant Jessica Gaudreault / NEBRIDI ARÓZTEGUI

En partit avançat a la jornada d’aquest cap de setmana de la lliga de Divisió d’Honor femenina de waterpolo, el CN Terrassa s’ha imposat aquest dijous a la piscina de l’Àrea Olímpica el Tenerife Echeyde per deu gols de diferència (15-4). Les jugadores que dirigeix Xavi Pérez tenen encara pendent un duel de la tercera jornada. El jugaran diumenge a les 13 hores davant del cuer de la categoria, el CDN Boadilla.

Les terrassenques van fer un gran partit i van dominar en tot moment el conjunt canari. Un parcial de 4 a 1 al primer període va servir per començar a marcar diferències en l’electrònic. Per si l’avantatge no era prou clar, el CN Terrassa va mantenir-se ferm en defensa en el segon període i va signar un parcial de 3 a 0 al segon quart. Al descans, les locals manaven per un contundent 7 a 1.

El duel estava virtualment liquidat. Les de Xavi Pérez es van prendre un respir al tercer període (2-2), però van tornar a prémer l’accelerador al quart, que es van adjudicar per 6 a 1. Paula Camus i Fleurien Bosveld van ser les màximes anotadores del matx, amb quatre dianes cadascuna.

El conjunt femení del CN Terrassa ocupa la sisena posició amb 11 punts i un balanç de quatre victòries i tres derrotes. Es troba a un sol punt de distància del quart classificat, el CN Sant Andreu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top