Publicitat
Esports

El Club Egara vol tancar l’any batent el Complutense

Diumenge, l’Atlètic visitarà el Sardinero, mentre que el CD Terrassa jugarà al camp del Barça

Gerard Clapés, a l’esquerra, celebra un gol del seu company Marc Recasens / LLUÍS CLOTET

El camp del Pla del Bon Aire acollirà diumenge a les 12.45 hores el darrer partit de la primera volta de la Divisió d’Honor masculina de hockey. Serà també el darrer partit de l’any. Enfrontarà el Club Egara amb el Sanse Complutense. Després d’aquesta onzena jornada, la competició no es reprendrà fins després de la disputa de la Copa del Món de l’Índia, concretament el 12 de març de l’any 2023.

Els altres dos conjunts locals jugaran també diumenge fora de casa en aquesta darrera jornada de la primera volta. L’Atlètic Terrassa s’enfrontarà a les 11 hores el Sardinero, mentre que el CD Terrassa, que es jugarà en aquesta darrera jornada la seva presència a la Copa del Rei, visitarà a les 12.30 hores el FC Barcelona al Pau Negre.

Aquesta darrera jornada servirà, entre altres coses, per conèixer el nom del vuitè equip que es classificarà per a la Copa del Rei que se celebrarà el mes de març vinent. Ja hi ha set conjunts classificats: Club de Campo, RC Polo, Sanse Complutense, Atlètic, Júnior, Club Egara i FC Barcelona.

Opten a la vuitena i darrera posició el CD Terrassa i el Jolaseta, que juguen diumenge a la mateixa hora, les 12.30 hores. Si els de Getxo no guanyen al camp del Júnior, el CD Terrassa estarà matemàticament classificat sigui quin sigui el resultat del seu partit al Pau Negre. En cas de victòria dels biscaïns, els de Les Pedritxes necessitarien empatar. Una improbable golejada del Jolaseta els obligaria a guanyar per classificar-se.

Tal com comenta el seu entrenador Carlos García Cuenca, el CD Terrassa ho tindrà complicat “al sempre hostil” Pau Negre.

En el darrer matx de l’any, el Club Egara buscarà la cinquena victòria de la temporada i intentarà apropar-se al seu rival, un Sanse Complutense que ocupa la tercera posició amb 21 punts, sis més dels que tenen els de Ramon Sala, que venen d’empatar a dos en el derbi de diumenge al camp de l’Atlètic. Els de Ramon Sala són sisens amb 15 punts, a només dos de distància de la quarta posició, la darrera de les que donen accés al “play-off” pel títol.

Miki Espí torna a l’equip

Dels tres jugadors que són baixa a l’Egara, el lateral esquerre Miki Espí és l’únic que tornarà a entrar a la convocatòria de cara al duel de demà, el migcampista Pol Gispert serà dubte fins a darrera hora, mentre que el lateral dret Àlex Gil encara no està llest per jugar. “Volem acabar l’any bé i donar continuïtat a la bona línia de joc de les darreres jornades, però el Complutense no ens treu sis punts per casualitat. Hem de continuar creixent com a equip i seguir retallant distàncies amb els equips que tenim per sobre”, assenyala Ramon Sala.

L’Atlètic, quart amb 17 punts, no hauria de tenir massa problemes per vèncer a domicili un Sardinero que és cuer. Els de Santander han perdut vuit dels 10 partits que han disputat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top