Publicitat
Esports

El Club Egara s’acomiada de l’any empatant a 3 amb el Complutense

L’Atlètic s’ha imposat per 0 a 3 el Sardinero i el CD Terrassa ha empatat a 3 al camp del Barça

El davanter de l'Egara Xavier Aguilar es llança al terra buscant la bola / ARNAU ALCALÀ

Aquest diumenge s’han disputat els partits corresponents a la darrera jornada de la primera volta, la darrera de l’any. A banda del duel de dimarts entre Tabutiente i Atlètic, ajornat des de la segona jornada, la competició no tornarà fins el diumenge 12 de març de l’any 2023.

El Club Egara ha empatat a 3 gols al Pla del Bon Aire davant del Sanse Complutense. Idèntic resultat ha asssolit el CD Terrassa al camp del FC Barcelona. Els de Les Pedritxes han confirmat la seva classificació per a la Copa del Rei. Per la seva banda, l’Atlètic ha batut per 0 a 3 el Sardinero a Santander.

El duel del Pla del Bon Aire ha començat molt per per als homes de Ramon Sala, que no han pogut comptar amb el sancionat Marc Recasens ni amb l’encara lesionat Àlex Gil. Sí han tornat a l’equip després de les sev4s respectives lesions Miki Espí i Pol Gispert. Només s’havien disputat dos minuts de joc quan Gerard Clapés ha obert el marcador. I al minut 8, Martí Soler ha establert un 2 a 0 que semblava encaminar el duel cap a la golejada.

Res més lluny de la realitat. Els d’Andrés Mondo han reaccionat al segon quart i Nacho Cobos ha retallat distàncies al minut 37. En la següent acció, Lluís Mercadé ha ampliat l’avantatge fins el 3-1.

Però el Sanse Complutense no en tenia prou i ha acabat empatant gràcies als gols de Manuel Rodríguez i César Curiel, el darrer quan faltaven 11 minuts. Ho han intentat els de Ramon Sala fins el final, però el marcador ja no s’ha mogut i dos punts s’han escapat del Pla del Bon Aire.ç

En el seu poartit a Santander, l’Atlètic s’ha imposat per 0 a 3 sense excessius problemes. Dos gols de penal-cñorner de Pau Cunill i un de Grau Albert han estat definitius. Per la seva banda, el CD Terrassa ha fet un molt bon partit al Pau Negre i ha empatat a tres amb dos gols d’Enric Miralles (un d’stroke i un de penal-córner) i un altre d’Edu de Ignacio-Simó. Els de Carlos García Cuenca han igualat al minut 67.

La primera volta ha acabat amb el Club de Campo com a líder amb 29 punts, seguit del Polo amb 25, el Sanse Complutense amb 22 i el Júnior amb 20. L’Atlètic és cinquè amb 20 punts (poden ser 23 dimnarts), l’Egara sisè amb 16, el FC Barcelona setè amb 15 i el CD Terrassa vuitè amb 11 punts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top